Flyttfirma Gävle

Flytthjälp och magasinering •

Förrådsuthyrning

Hos oss på Flyttfirma Gävle finns det plats för ditt bohag och alla dina kartonger. Att hyra ett förråd för kort eller lång tid kan vara den perfekta lösningen för er som planerar att flytta ihop, behöver ta hand om ett dödsbo eller skall bo utomlands en längre period. Vår förrådsuthyrning har utrymmen i fyra olika storlekar, från 5 till 20 kvadratmeter och inomhustemperaturen är minst 5 grader vilket garanterar en frostfri magasinering. Kontakta oss så hjälper vi dig med ett förråd som passar till det du vill magasinera.

Hyr förråd hos oss i Gävle

När du behöver magasinera möbler i Gävle så är du välkommen till oss. Vår personal är van vid magasinering av olika karaktär såsom dödsbon, möbelförvaring och tillfälliga lager för företag och privatpersoner. Hos oss skall du känna dig trygg och väl omhändertagen och vi har alltid personal nära till hands. Ditt förråd är placerat i källarplan och har en uppvärmd, torr och frostfri miljö för förvaring. Har du stora och otympliga saker använder du vår hiss eller andra hjälpmedel som du kan låna på lagret. Det finns också möjlighet att boka flytt- eller transporthjälp som ingår i våra tjänster. Det finns också möjlighet att boka flytt– och transporthjälp som ingår i våra tjänster.

Förrådsuthyrning i Gävle för all sorts förvaring

De flesta av oss har behov av magasinering av bohag under någon period i livet. Att hyra ett tillfälligt förråd i våra lokaler är en bra lösning:

 • Ditt bohag finns i lättillgängliga förråd
 • Vi har förråd i fyra olika storlekar
 • Alla förråd är varmhållna och garanterar frostfri förvaring
 • Vi hjälper dig med flyttservice, bortforsling och transporter

Hyr förråd av oss till ett lågt pris

När du har behov av extra utrymme och tillfällig förvaring av möbler, arvegods eller andra skrymmande saker är du välkommen att kontakta oss för information om förrådsuthyrning i Gävle. Våra lättillgängliga förråd ger dig möjlighet till magasinering av stort som smått till en fördelaktig kostnad. Oavsett om du hyr ditt förråd för kort- eller långtidsmagasinering får du alltid ett fast pris på förrådshyran. Vi erbjuder ett komplett utbud och hos oss kan du även beställa övriga tjänster som professionell flytthjälp med transporter av tunga möbler eller bortforsling till återvinning.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en flyttfirma i Gävle som kan ta sig an allt som har med flytt och magasinering att göra.

  Adress:
  Vi finns i Gävle

  Telefon:

  E-post:
  offert@flyttfirmagavle.com

  Orgnr:

OM OSS

När du söker efter en flyttfirma i Gävle som kan ta sig an allt som har med flytt och magasinering att göra.

Flyttfirmagävle.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Flyttfirmagävle.com kommer att hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Vi finns i Gävle

offert@flyttfirmagavle.com