Flyttfirma Gävle

Flytthjälp och magasinering •

Om RUT-avdraget

Skatteavdrag på hushållsnära tjänster för privatpersoner

Det skattereduktion som kallas för RUT-avdrag infördes 2007. Avdraget infördes bland annat för att underlätta för privatpersoner att anlita laglig arbetskraft med F-skattsedel, eftersom skattereduktionen minskar kostnaderna för det som kallas för hushållsnära tjänster. Hit räknas till exempel städning, läxhjälp och olika flyttjänster. För att kunna nyttja avdraget måste du har fyllt 18 år och betala skatt i Sverige. Som mest kan du dra av 25 000 kronor per år och person. Har du fyllt 65 är det maximala beloppet 50 000 kronor per år och person.

Flytthjälp berättigar till RUT

RUT står för rengöring, underhåll och tvätt. Hit räknas även flytthjälp och flyttstädning. När vi på Flyttfirma Gävle bistår dig med en flytt går RUT-avdraget in på de arbetskostnader som omfattar vår personal. Det är du väljer hur mycket du vill att vi ska göra och det spelar ingen roll om du bara anlitar oss för att utföra själva flytten av möbler och lådor, eller om du vill ha en helhetslösning som inkluderar flyttstädning, skattereduktionen gäller i båda fallen.

Vi sköter pappersarbetet med Skatteverket

När du väljer att anlita oss som din flyttfirma i Gävle ansvarar vi för att ditt eventuella skatteavdrag görs direkt på fakturan som vi skickar till dig. Du behöver alltså inte bry dig om det förfarandet själv utan våra administratörer tar hand om pappersarbetet och sköter kontakten med Skatteverket.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en flyttfirma i Gävle som kan ta sig an allt som har med flytt och magasinering att göra.

  Adress:
  Vi finns i Gävle

  Telefon:

  E-post:
  offert@flyttfirmagavle.com

  Orgnr:

OM OSS

När du söker efter en flyttfirma i Gävle som kan ta sig an allt som har med flytt och magasinering att göra.

Flyttfirmagävle.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Flyttfirmagävle.com kommer att hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Vi finns i Gävle

offert@flyttfirmagavle.com