Flyttfirma Gävle

Flytthjälp och magasinering •

Om oss

Proffsig flytthjälp och förrådsuthyrning med kvalitet

Vi är ett lokalt magasin- och transportföretag i Gästrikland som grundades år 2016. Vår vision var att starta ett företag som erbjuder sina kunder en kvalitativ service med proffsig personal till konkurrenskraftiga priser. Hos oss ska du alltid känna dig väl omhändertagen, få svar på dina frågor och att du trivs med oss och våra tjänster har alltid högsta prioritet. Du är självklart välkommen för magasinering och transporter både som privatkund och företag.

Flytthjälp och flexibel magasinering

Som privatkund hos oss kan du hyra förråd i ett flertal storlekar. Tack vare den höga takhöjden på våra utrymmen räcker det oftast med ett förråd på 5-10 kvadratmeter för att få plats med saker från en trerumslägenhet. Som företag behöver du kanske ett större förvaringsutrymme och du kan då hyra förråd från en storlek på 20 kvadratmeter. Förutom flyttservice och magasinering erbjuder vi också bortforsling av möbler och skrymmande föremål.

Fast pris på flytthjälp med RUT-avdrag

Det skall vara enkelt att flytta. Vi ger dig alltid fast pris på din flytt, så att du kan hålla koll på kostnaderna i detalj. Som privatperson kan du även nyttja RUT-avdraget. Vi tar hand om det administrativa och du får avdraget direkt på din faktura.

När det gäller detaljer kring packning och emballage kan du alltid fråga oss om råd.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en flyttfirma i Gävle som kan ta sig an allt som har med flytt och magasinering att göra.

  Adress:
  Vi finns i Gävle

  Telefon:

  E-post:
  offert@flyttfirmagavle.com

  Orgnr:

OM OSS

När du söker efter en flyttfirma i Gävle som kan ta sig an allt som har med flytt och magasinering att göra.

Flyttfirmagävle.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Flyttfirmagävle.com kommer att hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Vi finns i Gävle

offert@flyttfirmagavle.com